Gyakori kérdések

Elállhatok-e a vásárlási szándéktól?

A vásárló csak és kizárólag közös megeggyezés és egyedi elbírálás  alapján jogosult a vásárlástól való elállásra mivel a megrendelt ékszerek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) pontjának c) bekezdése alapján  olyan nem előre gyártott termék , amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

 

Lehetőség van-e kicserélni az ékszert, ha mégsem tetszik?

A már kifizetett és átvett ékszert kizárólag sérülésmentes, ép, viseletlen állapotban, a termékhez küldött egyéb kiegészítőkkel együtt /Pl.: eredeti használati utasítással és jótállási jegy, számla, díszdoboz, és egyéb további tartozékok/ van módunkban kicserélni, egyedi elbírálás alapján. A termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia úgy, hogy személyesen visszahozza azt üzletünkbe.

Milyen kövek vannak az ékszerekben?

Az egyedi eljegyzési gyűrű tervező alapköve 4mm átmérőjű cirkonia ,azonban tovább lépve lehetőség van W/Vs tisztaságú különböző méretű briliáns csiszolású gyémántok kiválasztására aminek az árait a rendszer felünteti külön.

A "Kész ékszerek ,Hagyományos eljegyzési gyűrűk" menüpontban található összes ékszer 4 mm átmérőjű cirkonia kővel készül. Amennyiben gyémánt kővel szeretné úgy kérnénk erre külön kérjen árajánlatot vagy használja az ékszertervező funkciót.

A "Modern eljegyzési gyűrűk,Karikagyűrűk, Ékszerkülönlegességek" menüpont alatt található ékszerek árai mind W/VS tisztaságú briliáns csiszolású gyémántokkal értendők. 

Mi történik, ha szállításnál megsérül az ékszer?


A kiszállításkor történő esetleges sérülésért a teljes felelősség a futárszolgálatra hárul.

 

 

Megoldható-e a diszkrét kiszállítás?

Amennyiben a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatban jelzi felénk, a megrendelt ékszert diszkrét, fel nem ismerhető csomagolásban szállítjuk ki Ön számára.

 

Hogyan győződhetek meg arról, hogy a megrendelt ékszert a feltüntetett minőségű kővel kapom?

Egyedi példányban készült ékszeralkotásainkról vásárlásakor a számla mellé díjmentesen Tanúsítványt (Certificate) állítunk ki.

 

Van-e garancia az ékszerekre?

Ékszereinkre Örök Garanciát vállalunk. A termékgarancia az alábbi esetekben nem érvényes: 

Az ékszer nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését, amelyek a következők: Vegyszerek, mosószerek különösen parfümök színező hatásai

Mechanikai sérülések: leejtés, rálépés következtében keletkezett sérülések, törések. Köves ékszerek esetén kőkihullás.
 

Saját ékszer készítése menüpont

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tervezés fázisai során az ékszer végösszege módosulhat. A lépések közben folyamatosan figyelemmel tudja követni a kívánt ékszer árának alakulását.

1.      Kérjük, válassza ki gyűrűjéhez a kívánt anyagot.

2.      Válassza ki az Önnek tetsző sín típusát.

3.      Kérjük, válasszon gyűrűjének foglalatot.

4.      Válassza ki a kívánt követ és annak méretét. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem választ követ gyűrűjéhez, az ékszert alap esetben cirkónia kővel készítjük el. A kő méretének változtatásával az ékszer ára is módosulhat.

5.      A tervezés befejeződött. Kérjük, válassza ki a gyűrű kívánt méretét. A megfelelő méret kiválasztásához segítséget kaphat letölthető segédanyagunkból.

6.      Kérjük, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő szállítási határidőt. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási határidő módosításával az rendelés végösszege is változhat.

Válasszon a felsorolt fizetési módok egyikéből, és kérjük, adja meg a megrendeléshez szükséges személyes adatokat.