A Karl Ékszer

Hagyomány és extrémitás.  

 

A gyémántcsiszolás a világ egyik legtitokzatosabb foglalkozása. Egyszerre művészet és tudomány. Művészet, hiszen a puszta kőben rejlő csillogást hozza napvilágra, és tudomány, mert elképesztő precizitásra és számításokra van szükség hozzá. Hogy miként kapcsolódik mindez a Karl Ékszer márkanévhez? A gyémántokkal kezdődött minden… Évtizedekkel ezelőtt Karl György gyémántcsiszoló alapozta meg azt a nevet, amely azóta egyet jelent a minőségi, exkluzív ékszerkészítés művészetével.  Egy valódi Karl ékszerkölteménynek, csak a fantázia szabhat határt. Legyen szó akár visszafogott stílusú tradicionális karikagyűrűről, akár különlegesen extravagáns eljegyzési gyűrűről, karakteres ékszereink bármely alkalmat tökéletessé varázsolnak.   Kiemelkedő minőségre vágyó ügyfeleinknek nívós formavilágú, magas színvonalú és kizárólag kézzel készített alkotásokat kínálunk. Célunk olyan ékszerköltemények készítése, amelyek igényességükkel, kvalitásukkal maradandó értéket hordoznak és évtizedek múlva is gyönyörködhetünk szépségükben.

Ékszereinkre Örök Garanciát vállalunk!

 

Vásárlóink mondták

Kedves Zoltán! Kedves kolleginák!

A leányom meghozta a gyűrűmet és "olyan", sőt "OLYAN", amilyennek a tervező segítségével megálmodtam. Igazán nagy örömet szerzett nekem. Köszönöm a gyors és szép munkájukat.
Üdvözlettel:
Szilágyi Éva
Nagyvenyim

Szilágyiné Kárpáti Éva

Köszönök szépen mindent, minden tökéletes volt

Gyenes Gergő

Kedves Zoli!

Még egyszer nagyon köszönöm a csodás gyűrűt. Megtörtént a lánykérés és minden tökéletesen sikerült, a páromnak nagyon tetszik a gyűrű.

Köszönettel,

Chikán Balázs

Dear Zoltan Karl,

I'm very sorry for the late reply.
The ring is fantastic!
Thank you very much!!
If I Anytime visit your City, i will come to you shop an have a look!
Best Regards from Germany
Matthias

Ruffing Matthias

Kedves Zoltán!
A gyűrűket megkaptam, mindenki hálás a családban önnek. További sok sikert kívánok az élet bármely területén!
Még egyszer: Köszönöm.
Üdv : Dobos Gábor

Dobos Gábor

Szuper volt minden a rendelt gyűrű gyönyörű lett.

Kocsis Kinga
Vásárlóink mondták
Vásárlóink mondták