A Karl Ékszer

Hagyomány és extrémitás.  

 

A gyémántcsiszolás a világ egyik legtitokzatosabb foglalkozása. Egyszerre művészet és tudomány. Művészet, hiszen a puszta kőben rejlő csillogást hozza napvilágra, és tudomány, mert elképesztő precizitásra és számításokra van szükség hozzá. Hogy miként kapcsolódik mindez a Karl Ékszer márkanévhez? A gyémántokkal kezdődött minden… Évtizedekkel ezelőtt Karl György gyémántcsiszoló alapozta meg azt a nevet, amely azóta egyet jelent a minőségi, exkluzív ékszerkészítés művészetével.  Egy valódi Karl ékszerkölteménynek, csak a fantázia szabhat határt. Legyen szó akár visszafogott stílusú tradicionális karikagyűrűről, akár különlegesen extravagáns eljegyzési gyűrűről, karakteres ékszereink bármely alkalmat tökéletessé varázsolnak.   Kiemelkedő minőségre vágyó ügyfeleinknek nívós formavilágú, magas színvonalú és kizárólag kézzel készített alkotásokat kínálunk. Célunk olyan ékszerköltemények készítése, amelyek igényességükkel, kvalitásukkal maradandó értéket hordoznak és évtizedek múlva is gyönyörködhetünk szépségükben.

Ékszereinkre Örök Garanciát vállalunk!

 

Vásárlóink mondták

Dear Zoltan Karl,

I'm very sorry for the late reply.
The ring is fantastic!
Thank you very much!!
If I Anytime visit your City, i will come to you shop an have a look!
Best Regards from Germany
Matthias

Ruffing Matthias

Rendben megkaptam a csomagot.
Köszönöm önöknek a precizitást és a segítőkészséget.
Szuper a gyűrű! :)

O. Csaba

Kedves Zoltán!

Ma reggel megérkezett a gyűrűm. Szeretném megköszönni, gyönyörű lett, pont olyan, amilyennek elképzeltem a tervezés során.

Üdvözlettel,
Klepach Adrienn

Klepach Adrienn

Kedves Zoli!

Még egyszer nagyon köszönöm a csodás gyűrűt. Megtörtént a lánykérés és minden tökéletesen sikerült, a páromnak nagyon tetszik a gyűrű.

Köszönettel,

Chikán Balázs

Kedves Zoltán!
A gyűrűket megkaptam, mindenki hálás a családban önnek. További sok sikert kívánok az élet bármely területén!
Még egyszer: Köszönöm.
Üdv : Dobos Gábor

Dobos Gábor

Hey Zoltan:
The ring sparkles brighter and more brilliantly than anything I've ever seen in my life.
Fortunately, my lady (Cara) agrees, and after travelling from Budapest to Venice, I was able to ask her to marry me on a roof-top terrace in Venice after a fireworks show. She said yes, and she hasn't stopped staring at the ring since. We are back in Canada now and are sharing the news with family and friends.
Thank you so much for your services, I will write up a more specific testimonial for you in the near future.
Drew

Drew Rankin
Vásárlóink mondták
Vásárlóink mondták