Gyakori kérdések

Elállhatok-e a vásárlási szándéktól?

A vásárló csak és kizárólag közös megeggyezés és egyedi elbírálás  alapján jogosult a vásárlástól való elállásra mivel a megrendelt ékszerek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) pontjának c) bekezdése alapján  olyan nem előre gyártott termék , amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Az előleg beérkeztét követően  a vásárlástól való elállásra lehetőség nincs , csak egyedi az eladó álltal elbírált esetekben tudjuk elfogadni a rendelés felmondását .Felmondás esetén minden anyagi kötelezettség a vásárlót terheli.

 

Lehetőség van-e kicserélni az ékszert, ha mégsem tetszik?

A már kifizetett és átvett ékszert kizárólag sérülésmentes, ép, viseletlen állapotban, a termékhez küldött egyéb kiegészítőkkel együtt /Pl.: eredeti használati utasítással és jótállási jegy, számla, díszdoboz, és egyéb további tartozékok/ van módunkban kicserélni, egyedi elbírálás alapján. A termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia úgy, hogy személyesen visszahozza azt üzletünkbe.

Milyen kövek vannak az ékszerekben?

Az egyedi eljegyzési gyűrű tervező alapköve 4 mm átmérőjű cirkonia ,azonban tovább lépve lehetőség van W/Vs tisztaságú különböző méretű briliáns csiszolású gyémántok kiválasztására aminek az árait a rendszer külön feltüntheti.Lehetősége van azonban más tisztaságú és színű gyémántok kiválasztására is ,akár nemzetközi certificattal is.

A "Kész ékszerek ,Hagyományos eljegyzési gyűrűk" menüpontban található összes ékszer 4 mm átmérőjű cirkonia kővel készül. Amennyiben gyémánt kővel szeretné úgy kérnénk erre külön kérjen árajánlatot vagy használja az ékszertervező funkciót.

A "Modern eljegyzési gyűrűk,Karikagyűrűk, Ékszerkülönlegességek" menüpont alatt található ékszerek árai mind W/VS tisztaságú briliáns csiszolású gyémántokkal értendők. 

Mi történik, ha szállításnál megsérül az ékszer?


A kiszállításkor történő esetleges sérülésért a teljes felelősség a futárszolgálatra hárul.

 

 

Megoldható-e a diszkrét kiszállítás?

Amennyiben a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatban jelzi felénk, a megrendelt ékszert diszkrét, fel nem ismerhető csomagolásban szállítjuk ki Ön számára.

 

Hogyan győződhetek meg arról, hogy a megrendelt ékszert a feltüntetett minőségű kővel kapom?

Egyedi példányban készült ékszeralkotásainkról vásárlásakor a számla mellé díjmentesen Tanúsítványt (Certificate) állítunk ki.

 

Van-e garancia az ékszerekre?

Ékszereinkre Örök Garanciát vállalunk. A termékgarancia az alábbi esetekben nem érvényes: 

Az ékszer nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését, amelyek a következők: Vegyszerek, mosószerek különösen parfümök színező hatásai

Mechanikai sérülések: leejtés, rálépés következtében keletkezett sérülések, törések. Köves ékszerek esetén kőkihullás

Az ingyenes szolgáltatásokból esetlegesen felmerülő károkra vonatkozó garancia minden esetben egyedi elbírálás alapján történik

 

Saját ékszer készítése menüpont

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tervezés fázisai során az ékszer végösszege módosulhat. A lépések közben folyamatosan figyelemmel tudja követni a kívánt ékszer árának alakulását.

1.      Kérjük, válassza ki eljegyzési gyűrűje sínjének anyagát.

2.     Válassza ki az Önnek tetsző sín típusát.

3.     Kérjük, válassza ki eljegyzési gyűrűje foglalatát

4.     Kérjük, válasszon eljegyzési gyűrűjének foglalatot.

5.     Kérjük válasszon kő csiszolási formát eljegyzési gyűrűjébe

6.     Kérjük válassza ki hogy milyen színű drágakövet szeretne eljegyzési gyűrűjébe

7.     Válassza ki a kő anyagát és annak méretét. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem választ követ gyűrűjéhez, az ékszert alap esetben cirkónia kővel készítjük el. A kő méretének változtatásával az ékszer ára is módosulhat.Amennyiben gyémántot választ a feltűntetet gyémánt árak W/ VS tisztaságú gyémántokra vonatkoznak. Lehetősége van ettől eltérő nemzetközi certificate al ellátott gyémánt választására is.

8.      A tervezés befejeződött. Kérjük, válassza ki a gyűrű kívánt méretét. A megfelelő méret kiválasztásához segítséget kaphat letölthető segédanyagunkból.

9.      Kérjük, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő szállítási határidőt. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási határidő módosításával az rendelés végösszege is változhat.

Válasszon a felsorolt fizetési módok egyikéből, és kérjük, adja meg a megrendeléshez szükséges személyes adatokat.

 

Vásárlóink mondták

Szuper volt minden a rendelt gyűrű gyönyörű lett.

Kocsis Kinga

Kedves Zoltán!
A gyűrűket megkaptam, mindenki hálás a családban önnek. További sok sikert kívánok az élet bármely területén!
Még egyszer: Köszönöm.
Üdv : Dobos Gábor

Dobos Gábor

Kedves Zoltán! Kedves kolleginák!

A leányom meghozta a gyűrűmet és "olyan", sőt "OLYAN", amilyennek a tervező segítségével megálmodtam. Igazán nagy örömet szerzett nekem. Köszönöm a gyors és szép munkájukat.
Üdvözlettel:
Szilágyi Éva
Nagyvenyim

Szilágyiné Kárpáti Éva

Köszönök szépen mindent, minden tökéletes volt

Gyenes Gergő

Dear Zoltan Karl,

I'm very sorry for the late reply.
The ring is fantastic!
Thank you very much!!
If I Anytime visit your City, i will come to you shop an have a look!
Best Regards from Germany
Matthias

Ruffing Matthias

Kedves Zoltán!

Ma reggel megérkezett a gyűrűm. Szeretném megköszönni, gyönyörű lett, pont olyan, amilyennek elképzeltem a tervezés során.

Üdvözlettel,
Klepach Adrienn

Klepach Adrienn
Vásárlóink mondták
Vásárlóink mondták