Szállítási feltételek

Az alábbiakban ismertetjük a webáruházunkra vonatkozó szállítási feltételekkel kapcsolatos tudnivalókat.

-          A megrendelt ékszerek házhoz szállítását a DPD Hungária KFT végzi.

-          Magyarországon túl nemzetközi kiszállításra is van lehetőség az alábbi országokban: Németország, Románia, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Horvátország.

-          A csomag feladása napján e-mail értesítőt küldünk a várható szállítási időpontról. 

-          Az ékszert belföldi kiszállítás esetén a feladást követő munkanapon kézbesítjük 8-17 óra közötti időszakban. Nemzetközi kiszállítás esetén a szállítási idő 2-4 nap.

-          Amennyiben a megadott időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként megadhatja (amennyiben lehetséges) munkahelyi címét is.

-          Lehetőség van a megrendelt ékszer diszkrét kiszállítására, amennyiben ezt a szolgáltatásunkat igénybe szeretné venni, kérjük, megrendeléskor külön jelezze.

-          Az ékszereket fa és bőr kombinációjából készült dobozban szállítjuk, amelynek köszönhetően minimálisra csökken a sérülés lehetősége. A szállítás közben megsérült ékszerek felelőssége a futárszolgálatot terheli, ezért ha a kiszállított csomagon bármilyen sérülést tapasztal, az ékszer sértetlenségét kérjük még a futár jelenlétében ellenőrizze, és amennyiben mégis káresetet tapasztal, az átvételi elismervényen jelezze ennek tényét, és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 

Vásárlóink mondták

Kedves Zoltán! Kedves kolleginák!

A leányom meghozta a gyűrűmet és "olyan", sőt "OLYAN", amilyennek a tervező segítségével megálmodtam. Igazán nagy örömet szerzett nekem. Köszönöm a gyors és szép munkájukat.
Üdvözlettel:
Szilágyi Éva
Nagyvenyim

Szilágyiné Kárpáti Éva

Kedves Zoltán!

Ma reggel megérkezett a gyűrűm. Szeretném megköszönni, gyönyörű lett, pont olyan, amilyennek elképzeltem a tervezés során.

Üdvözlettel,
Klepach Adrienn

Klepach Adrienn

Kedves Zoltán!
A gyűrűket megkaptam, mindenki hálás a családban önnek. További sok sikert kívánok az élet bármely területén!
Még egyszer: Köszönöm.
Üdv : Dobos Gábor

Dobos Gábor

Köszönök szépen mindent, minden tökéletes volt

Gyenes Gergő

Rendben megkaptam a csomagot.
Köszönöm önöknek a precizitást és a segítőkészséget.
Szuper a gyűrű! :)

O. Csaba

Kedves Zoli!

Még egyszer nagyon köszönöm a csodás gyűrűt. Megtörtént a lánykérés és minden tökéletesen sikerült, a páromnak nagyon tetszik a gyűrű.

Köszönettel,

Chikán Balázs
Vásárlóink mondták
Vásárlóink mondták